top of page
Asa_stralmansfoto_0001.jpg
IMG_5373.JPG
AsaHerrgård_stralmansfoto_0177.jpg

Lediga tjänster 

En driven restaurangchef med bröllopsansvar

 

Nu är vi på jakt efter en driven restaurangchef som tillsammans med teamet på herrgården vill vara med och utveckla vår verksamhet, samt ta ett större ansvar för våra magiska bröllop!

På Asa är service otroligt viktigt och du ska brinna för att ge våra gäster ett bra bemötande.

Du är van att arbeta i team och att tillsammans med andra uppfylla uppsatta mål, du är lösningsorienterad och älskar att möta gäster!

Rollen som restaurangchef innefattar bland annat; personalansvar, schemaläggning, servering, planering av större event och även bröllopsansvar.

Att vara bröllopsansvarig innebär att du bland annat möter brudpar och planerar deras stora dag, du genomför bröllop och har ansvar för att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller att vara en bröllopsdestination.

En dag på herrgården är aldrig den andra lik och vårt största fokus ligger i att ge våra gäster god service, trevligt bemötande och en vistelse att minnas. Därför krävs det att du är flexibel och prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.

 

 

Om tjänsten:

Tjänsten är 100%

Du har tidigare erfarenheter från restaurang, extra positivt om du är van vid att planera och driva igenom större event och bröllop. Du är strukturerad och van vid personalansvar och schemaläggning. Du har körkort och tillgång till bil, då vi ligger beläget en bit från kommunala transportmöjligheter. Kassavana och kunskaper inom bokningskanaler är meriterande. Arbetstiderna är dag och kvällstid, samt helgarbete på rullande schema. 

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi är medlemmar i Visita och följer kollektivavtal

Omgående rekrytering så vänta inte med att söka!

Tveka inte att skicka ditt CV och personliga brev till Susanne@asaherrgard.se

Personal inför sommarsäsongen 2024 

 

Till sommaren söker vi: 
servis för restaurang/bröllop, disk
are

frukostvärdinna/reception, kock och
städpersonal.

Vi letar efter personer med driv, engagemang, en positiv inställning som gillar att arbeta i team. Vi strävar efter att leverera service på högsta nivå och det gör även du.

Vi trivs med prestigelösa personer som inte är rädda för att möta människor

och hugga i där det behövs.

Skicka ett mail och berätta mer om dig själv till:

info@asaherrgard.se

IMG_4580.JPG
bottom of page