AsaHerrgaÌ??rd_stralmansfoto_0177.jpg
25_procent.png

Välkommen till vår restaurang där största del av våra råvaror kommer från lokala gårdar, Smålands sjöar eller vår egna skog runt herrgården. 

Vi brinner för naturen, lokala gårdar och råvaror och att ge våra gäster en smakupplevelse.

Så långt det är möjligt arbetar köket med råvaror som kommer från trakterna och gårdarna runt herrgården. Det vilda köttet kommer från våra egna skogar eller Ekna gård, strax söder om Asa.  Vi är stolta över att vara KRAV-märkta och tillsammans med Matkultur Småland belysa vikten av öppna landskap och att gynna lokala producenter.

Restaurangen är öppen under specifika helger, på förfrågan och

till vardags under våra konferenser. 

 
Skärmavbild 2021-03-22 kl. 20.50.29.png
IMG_6281.JPG

Gourmetmiddag
5 mars 2022

Avnjut en härlig 5-rätters middag i vår fina herrgård precis intill Asasjön. Kockarna har tagit in vårens primörer och ni bjuds på en inspirerande matupplevelse. Som om det inte vore nog kommer även sommeliern Jörgen från Top note wine vara med hela kvällen och presentera passande viner till maten. Välj på det lilla eller stora vinpaketet.

Start 18.00

Pris 725:-/person

Boka bord

 

 
vinkällaren.jpg

Vinprovning

Den 5 mars 2022 är det vinprovning på herrgården och ingen mindre än Jörgen från Top note wine kommer guida er genom denna provning med väl utvalda viner. Jörgen har många års erfarenhet som sommelier.

Start

15.00

Din investering

495:-/person

Boka din plats
 

drinks-g287ce8c1a_1920.jpg

Bubbelprovning

Välkommen på en fantastisk bubbelprovning den 5 mars 2022 med sommelieren Jörgen från Top note wine. Alla bubblande drycker är inte Champagne, vad är egentligen skillnaden på Prosecco och Cava?

Start

16.30

Din investering

595:-/person

Boka din plats
 

Herrgårdsfrukost

Lyxa till helgen med en mysig frukostbuffé tillsammans!

Herrgårdsfrukost

135:-/person

Boka bord